ONTDEK DE OMGEVING

Natuur, activiteiten en vermaak

BUNGALOWPARK

Heeft u vragen? Stel ze ons gerust via het onderstaande contactformulier of per telefoon op 06-13624319.

Het bungalowpark is genoemd naar een voormalige boerderij van die naam. De oude boerderij is nu een café/buffetrestaurant (Restaurant Fox: link) met een grote gezellige serre en een terras aan het water. Daaromheen zijn de bungalows gelegen.

U kunt hier prima eten, een kopje koffie drinken of borrelen. Voor de kinderen is hier een binnen speelparadijs en er kan met de hele familie een partijtje boerengolf gespeeld worden. De openingsdagen en -tijden verschillen per seizoen.

DE OMGEVING

Door de ligging vlak bij de grens met Duitsland zijn er veel mogelijkheden om leuke uitstapjes te maken, zowel in Twente als in Duitsland. We noemen hier enige mogelijkheden.

Fietsen of wandelen in het Singraven (link) bij Denekamp en wat eten of drinken bij de Watermolen (link). Ook de omgeving van Ootmarsum is mooi bij het landgoed Springendal (link) en dan even rondkijken in het dorp Vasse (link) en wat drinken bij Tante Sien. Het Stroothuizerveen is ook een mooi natuurgebied om te bekijken en daar in de buurt is er De Lutte met een mooi wandelgebied (link). Of het Stift Weerselo (link) bekijken en daar lekker wandelen. Kortom er is genoeg te doen in ons mooie Twente.

WINKELEN

Naast veel wandelen en fietsen in de omgeving kunt u gaan winkelen in Ootmarsum of Oldenzaal, wat drinken in Denekamp bij het kerkplein en daar naar het vernieuwde museum Natura Docet Wonderryck Twente (link), wat zeker de moeite waard is. Vooral op zaterdag en ook zondag naar Ootmarsum voor de kunstgaleries en antiekwinkeltjes en natuurlijk het museum van Ton Schulten (link). De antiek- en warenmarkt op zaterdag in Weerselo (link). Bloemen en planten voor thuis kopen of alleen maar kijken (vooral leuk in de kersttijd) bij het enorm grote, bijna alles verkopende, overdekte tuincentrum Oosterik (link) en dat grenst aan het bungalowpark is een echte aanrader. Ook kunt u naar de Cosmos Sterrenwacht in Lattrop (link).

Over de grens naar Nordhorn om te winkelen en iets verder naar Bad Bentheim om daar de Burcht Bentheim (link) te bekijken. Fietsen naar het klooster Frenswegen (link). En voor een hele dag uit is de stad Munster heel aantrekkelijk.

FACILITEITEN

Op aanvraag zijn fietsen (inclusief kinder- en electrische fietsen) te huur, welke afgeleverd kunnen worden op het bungalowpark via Actief Twente (link). Als u wilt zwemmen dan kunt u terecht in het overdekte zwembad Dorper Esch in Denekamp (link) of Het Delfinoh in Nordhorn (link). In de zomer is buitenzwembad De Kuiperberg (link) erg leuk. Op de tennisbaan op het bungalowpark kunt u als gratis spelen. De dichtstbijzijnde supermarkt is gelegen op 1 kilometer van het bungalowpark (link) en hier kunt u de kleine boodschappen doen.

OVERIG

Met kinderen zijn de speeltuin bij de IJskuip (link) of restaurant Rouwers (link) een aanrader. Hier is tevens ook het museum van Hennie Kuiper te vinden. Ook kunt u in de zomer zelf aardbeien, blauwe besen en frambozen plukken bij TwenteFruit (link). Verder ligt in de omgeving het Dierenpark in Nordhorn (link), sportvliegveld in Klausheide (link) en de daarbij gelegen kartbaan.

Even er lekker tussenuit?

CONTACT OPNEMEN

Heeft u vragen? Stel ze ons gerust via het onderstaande contactformulier.

Contact met ons opnemen
Voornaam
Achternaam, tussenvoegsel