Omgeving

ONTDEK DE OMGEVING

Natuur, activiteiten en vermaak

BUNGALOWPARK

Heeft u vragen? Stel ze ons gerust via het onderstaande contactformulier.

Het bungalowpark is genoemd naar een voormalige boerderij van die naam. De oude boerderij is nu een café/buffetrestaurant (Restaurant Fox) met een grote gezellige serre en een terras aan het water. Daaromheen zijn de bungalows gelegen. U kunt hier prima eten, een kopje koffie drinken of borrelen. Voor de kinderen is hier een binnen speelparadijs en er kan met de hele familie een partijtje boerengolf gespeeld worden. Eveneens kunt u bij het restaurant gebruik maken van de wasmachines.

DE OMGEVING

Door de ligging vlak bij de grens met Duitsland zijn er veel mogelijkheden om leuke uitstapjes te maken, zowel in Twente als in Duitsland. We noemen hier enige mogelijkheden. Fietsen of wandelen in het Singraven bij Denekamp en wat eten of drinken bij de Watermolen. Ook de omgeving van Ootmarsum is mooi bij het landgoed Springendal en dan even rondkijken in het dorp Vasse en wat drinken bij Tante Sien. Het Stroothuizerveen is ook een mooi natuurgebied om te bekijken en daar in de buurt is er De Lutte met een mooi wandelgebied. Of het Stift Weerselo bekijken en daar lekker wandelen. Kortom er is genoeg te doen in ons mooie Twente.

WINKELEN

Naast veel wandelen en fietsen in de omgeving kunt u gaan winkelen in Ootmarsum of Oldenzaal, wat drinken in Denekamp bij het kerkplein en daar naar het vernieuwde museum Natura Docet Wonderryck Twente, wat zeker de moeite waard is. Vooral op zaterdag en ook zondag naar Ootmarsum voor de kunstgaleries en antiekwinkeltjes en natuurlijk het museum van Ton Schulte. De antiek- en warenmarkt op zaterdag in Weerselo. Bloemen en planten voor thuis kopen of alleen maar kijken (vooral leuk in de kersttijd) bij het enorm grote, bijna alles verkopende, overdekte tuincentrum Oostenrik (grenzend aan het park) is een echte aanrader. Ook kunt u naar de Sterrenwacht in Lattrop. Over de grens naar Nordhorn om te winkelen en iets verder naar Bad Bentheim om daar de Burcht Bentheim te bekijken. Fietsen naar het klooster Frenswegen. En voor een hele dag uit is de stad Munster heel aantrekkelijk.

FACILITEITEN

Op aanvraag zijn fietsen (inclusief kinder- en electrische fietsen) te huur, welke afgeleverd kunnen worden op het bungalowpark via . Als u wilt zwemmen dan kunt u terecht in het overdekte zwembad in Denekamp of Nordhorn. In de zomer is buitenzwembad De Kuiperberg erg leuk. De tennisbaan op het bungalowpark is in 2013 vernieuwd en als gast kunt u er gratis spelen.

OVERIG

Zwemmen in het gemeentelijk zwembad in Denekamp, in het golfslagbad in Nordhorn of in het Waldbad in Uelsen. Naar het Dierenpark in Nordhorn dat op circa 10 kilometer van het bungalowpark ligt of het sportvliegveld in Klausheide met de daarbij gelegen kartbaan. Vliegtuigjes kijken op vliegveld Klausheide of karten in Klausheide.

Even er lekker tussenuit?

CONTACT OPNEMEN

Heeft u vragen? Stel ze ons gerust via het onderstaande contactformulier.

Contact met ons opnemen
Voornaam
Achternaam, tussenvoegsel